Pomocy!

Dyskusja, poradniki i specjalnie spreparowane instrukcje dla komputerów przenośnych.
Adek1990

Pomocy!

Post autor: Adek1990 »

W tamtym tygodniu zakupiłem na Allegro lokalnie MacBook Air A1466 13.3' i7 8GB
Laptop w 99% zgodny z opisem wyłącznie 1% który przeważa resztę
Wymaga hasła! Gość twierdzi że nie pamięta … sądzę że zostałem nabity w butelkę i będę musiał się szarpać o zwrot pieniędzy
Jest możliwość przeinstalowania systemu bez używania hasła?
System to BigSur … sądzę że pomimo wszystkiego pieniędzy nie odzyskam więc wolę coś z nim zrobić
Proszę o radę jakąś
Obrazek
Awatar użytkownika
Alpha01
Hardcore Hackintosher

Re: Pomocy!

Post autor: Alpha01 »

Jeśli ma hasło do logowania to tak, da się przeinstalować macOS. Wymaga formatowania dysku. Tylko to nie hackintosh, jak tu trafiłeś? :D
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Awatar użytkownika
mrhackintosh
Admin
Kontakt:

Re: Pomocy!

Post autor: mrhackintosh »

Adek1990 pisze: 20 sie 2024, 19:50 W tamtym tygodniu zakupiłem na Allegro lokalnie MacBook Air A1466 13.3' i7 8GB
Laptop w 99% zgodny z opisem wyłącznie 1% który przeważa resztę
Wymaga hasła! Gość twierdzi że nie pamięta … sądzę że zostałem nabity w butelkę i będę musiał się szarpać o zwrot pieniędzy
Jest możliwość przeinstalowania systemu bez używania hasła?
System to BigSur … sądzę że pomimo wszystkiego pieniędzy nie odzyskam więc wolę coś z nim zrobić
Proszę o radę jakąś
Obrazek
Ja to tym przede wszystkim zaczął od formatu. W MacBookach sprawa jest banalnie prosta. Jedyne co musisz mieć to pendrive. Wtedy robisz świeżą instalacje i tyle :)
ODPOWIEDZ