nvidia geforce GTX 970 intel core i5-4950
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
Jeśli nie formatujesz dysku i instalujesz na nim macOS ponownie to nie stracisz danych, pytanie czy nie trzeba czasem formatować. W instalatorze też jest ten programik First Aid. Najpierw tym spróbować uratować dysk. Z tym że my nie wiemy co jest popsute czy czasem nie EFI z Cloverem.
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC
Re: nvidia geforce GTX 970 intel core i5-4950
chyba go sformatuje, ale nie wiem za bardzo jak skoro nie moge wejsc do teego instalatora
to musze najpierw zainstalowac windowsa czy jak?
no ja tak robie to mi wywala ten bialy ekran
kazda opcja odpalenia tego usb sticka powoduje bialy ekran taki jak wczesniej pisalem, nie mam mozliwosci wejscia do tego instalatora nawet
Dobra to zeby juz tak nie marnowac czasu... wyslales mi tutaj kiedys gotowca tego EFI ale teraz jak wchodze w ten link to jest napisane ze plik wygasl. Moglbys to jeszcze raz wrzucic? ja zrobie od nowa tego usb sticka i go podepne do kompa
Bo chyba faktycznie cos sie z nim spieprzylo, tez mam takie podejrzenia. Tym bardziej ze ja zawsze musialem miec go podpietego zeby mi dzialal mac wiec odnosze wrazenie ze cos tam sie posralo jakims cudem