Przenoszenie muzyki na inny konputer
Przenoszenie muzyki na inny konputer
Posiadam hackintosh z Catalina na którym mam muzykę i chciałbym ją przenieść(ale super było by zsynchronizować) na macbook z Monterey i próbowałem kilka poradników ale nie dałem rady. Proszę o pomoc.
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
Re: Przenoszenie muzyki na inny konputer
Dlaczego nie skopiujesz tej muzy na zewnętrzny USB-stick albo dysk? Przy okazji będzie kopia tej muzyki w razie czego.
Do synchronizacji 2 maców służą programy jak ChronoSync, ale drogi jest. Są inne metody, ale najczęściej bardziej uciążliwe jak przydatne.
Do synchronizacji 2 maców służą programy jak ChronoSync, ale drogi jest. Są inne metody, ale najczęściej bardziej uciążliwe jak przydatne.
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC
Dzięki chodziło mi o to, że jak kopiowałem pliki z jednego do drugiego to nie chciało ich czytać. Ale znalazłem odpowiedz na YT
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
To wideo trzeba usunąć, bo: "Odtwarzanie na innych stronach internetowych zostało wyłączone przez właściciela filmu".
W zasadzie to o to mi chodziło, o zewnętrzny dysk/USB-Stick. To ustawienie w iTunes/Musik mam sam od kilkunastu lat.
Nie robi wtedy śmieci na dysku. Z tym że nie ma to nic wspólnego z synchronizacją o którą pytałeś.
Apple ma na to inny pomysł, w chmurze - iCloud. Ale wtedy lecą własne pliki do USA.
W zasadzie to o to mi chodziło, o zewnętrzny dysk/USB-Stick. To ustawienie w iTunes/Musik mam sam od kilkunastu lat.
Nie robi wtedy śmieci na dysku. Z tym że nie ma to nic wspólnego z synchronizacją o którą pytałeś.
Apple ma na to inny pomysł, w chmurze - iCloud. Ale wtedy lecą własne pliki do USA.
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC