Wifi + BT do stacjonarnego PC
Wifi + BT do stacjonarnego PC
Jeśli wybrałem nieodpowiedni dział to bym prosił o przeniesienie, ale do sedna sprawy. Jaka karta jest najbardziej polecana do hackintosha, która działa ootb najlepiej, bez zbędnego kombinowania. Nie ukrywam, fundusze też tu odgrywają znaczącą rolę. Może macie coś sprawdzonego i polecanego? Im więcej przeglądam tych list, tym bardziej nie wiem co kupić.
Re: Wifi + BT do stacjonarnego PC
Napisz jaką masz płytę główną, bo można zastosować kartę m2 NGFF lub PCIe, z czego ta pierwsza jest wygodniejsza, bo nie zajmuje slotu na płycie głównej.
W pierwszym przypadku DW1560, w drugim przykładowo Fenvi FV-T919, obie działają natywnie.
W pierwszym przypadku DW1560, w drugim przykładowo Fenvi FV-T919, obie działają natywnie.
Mam Msi z270 a-pro, lecz slot m2 już zajęty na poczet dysku.
Najlepiej jakby dało radę zakupić u nas w kraju wszystko, rozwiązanie z adapterem wchodzi w grę jak najbardziej
Najlepiej jakby dało radę zakupić u nas w kraju wszystko, rozwiązanie z adapterem wchodzi w grę jak najbardziej
Miałem na myśli slot na kartę wifi,

U Ciebie pozostaje opcja na PCIe.
Taniej niż Fenvi, powinno wyjść zakup karty BCM94360CS2 + adapter PCIe, jeśli chcesz kupować w kraju.

U Ciebie pozostaje opcja na PCIe.
Taniej niż Fenvi, powinno wyjść zakup karty BCM94360CS2 + adapter PCIe, jeśli chcesz kupować w kraju.
Rozumiem że to jest wariant bez bt? Bo powiem szczerze tu mam większe zamieszanie niż ze zrobieniem configu
To jest karta wifi + BT
A to wszystko jasne, teraz kwestia adaptera. Rozumiem że już tutaj to trzeba posiłkować się aliexpress, tak?
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
Na Allegro są te, w cenie dosyć umiarkowanej
https://allegro.pl/oferta/wifi-broadcom ... 9066102901
https://allegro.pl/oferta/wifi-broadcom ... 9066102901
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC