Witam, mam problem z bootem Yosemite z pendrive.
Dokładniej podczas wybrania opcji Yosemite Zone wyświetla się tylko logo Hackintosha i nic potem się nie dzieje.
Czy ktoś może miał ten problem i wie jak go rozwiązać?
Specyfikacje:
GTX 970
Asus B150M
16 GB RAM
i5-6600 3.30GHz
Logo hackintosha zawiesza się podczas boota.
Re: Logo hackintosha zawiesza się podczas boota.
Yosemite Zone.
I wszystko jasne. Nie używaj szajsu, pobierz sobie Mojave, wykonaj USB z Cloverem i zainstaluj jak człowiek
Do tego Yosemite - system sporo za stary do tego sprzętu.
I wszystko jasne. Nie używaj szajsu, pobierz sobie Mojave, wykonaj USB z Cloverem i zainstaluj jak człowiek

Do tego Yosemite - system sporo za stary do tego sprzętu.
Laptop: Dell Latitude E7240 | Intel Core i5 4310U | Intel HD 4400 | 16GB RAM Kingston | Samsung SSD 1TB | macOS Big Sur beta 8
- Alpha01
- Hardcore Hackintosher
Re: Logo hackintosha zawiesza się podczas boota.
W takich wypadkach informacja o tym, że jabłko się wyświetla i nic potem się nie dzieje to za mało.
W menu Clovera można zaktywować tak zwany modus verbose, który podczas bootowania wyświetla informacje tekstowe, co w danym momencie system robi. Pozwala to często stwierdzić przyczynę zatrzymania się instalacji.
W menu Clovera można zaktywować tak zwany modus verbose, który podczas bootowania wyświetla informacje tekstowe, co w danym momencie system robi. Pozwala to często stwierdzić przyczynę zatrzymania się instalacji.
Gigabyte Z390 M Gaming, Core i7- 9700K, PowerColor RX 5700 Red Dragon, 16GB Crucial Ballistix Sport 3000MHz
Bootloader OC
Bootloader OC